image

Piatra pentru gard

Facem o buna parte din munca clientului pentru ca alegem piatra manual astfel incat clientul sa foloseasca pana la ultima piatra.

Produsele noastre

Piatra gard

Piatra pentru gard - Albastru Cenusiu

Piatra pentru gard albastra cenusie sclipeste in lumina soarelui, iar pe timp ploios culoarea rocii se inchide. Piatra albastra cenusie are granulatia perfecta ce nu permite risipirea pietrelor prin ochiurile panourilor de gard. Recomandam utilizarea pietrei impreuna cu panoul antracit.

Piatra pentru gard - Alba

Piatra pentru gard albastra alba provine din roca Calcar Cristalin, stralucind in lumina soarelui. Piatra este alesa manual astfel incat sa se incadreze perfect in panourile gardurilor. Recomandam utilizarea combinatiei de culori albastru alb pentru a oferi un contrast de culori natural gardului.

Piatra pentru gard - Multicolor

Piatra pentru gard multicolora, ce provide din roca Calcar Cristalin, cuprinde pietre de culoare: albastra, cenusie, alb, maro, gri, galben si verde. Recomandam utilizarea pietrei multicolor impreuna cu panoul de gard antracit, pentru a evidentia combinatia de culori naturale a pietrei.

Piatra pentru garduri: elementul esential pentru a-ti proteja casa

Gardul este o componenta importanta din curtea casei, de aceea este indicat sa optezi pentru un model cu un aspect placut, care ofera intimitate. In acest sens, piatra sparta concasata este modelul perfect: se poate monta in panouri de gard 2D si ofera o acoperire compacta, fara spatii libere, astfel incat gradina casei sa beneficieze de intimitate. Dar in acelasi timp, se incadreaza perfect in mediul exterior, deoarece pare ca este o prelungire fireasca a naturii. Fie ca ai o casa la oras, fie ca ai o casa intr-o zona mai retrasa, piatra pentru gard este rezistenta si are un aspect deosebit de elegant.

Piatra pentru gard: cum se poate realiza umplerea gardului pentru a crea un aspect estetic placut

Casa ta are nevoie de materiale calitative, de aceea piatra pentru gard este aleasa manual, cu atentie, iar tu poti utiliza fiecare piatra pentru realizarea gardului. Poti alege dintr-o gama larga de culori, astfel incat gardul si locuinta pe care o protejeaza sa aiba impreuna un aspect armonios!

De exemplu, pentru un aspect clasic, elegant, poti alege piatra pentru gard albastru-cenusiu, iar daca preferi un gard cu personalitate aparte, care sa atraga privirile, ai posibilitatea de a alege piatra pentru gard multicolor. In ambele cazuri, piatra provine dintr-un derivat de marmura, care se numeste Calcar Cristalin si reprezinta o roca speciala si rara, avand insertii luminoase. Astfel, sub razele soarelui, piatra straluceste, oferind un efect deosebit, iar atat gardul, cat si curtea casei, au intotdeauna un aspect ingrijit si placut din punct de vedere estetic!

Piatra pentru gard - imagini de la clienti

De ce sa ne alegi?

Aducem cele mai bune solutii pentru proiectul tau

01

Produse calitative

Calcarul Cristalin contine insertii scliplitoare in prezenta soarelui

02

Personal calificat

Echipa pregatita in orice moment pentru a rezolva cerintele tale

03

Transport

Asiguram cea mai ieftina solutie de transport, in toata tara

04

Suport 24/24

Suntem disponibili pentru orice intrebare

Contacteaza-ne pentru orice intrebare