image

Produse

Facem o buna parte din munca clientului pentru ca alegem piatra manual astfel incat clientul sa foloseasca pana la ultima piatra.

Produsele noastre

Panou pentru gard

III

Panouri de tabla decupata: elemente functionale in constructia gardurilor

Cine nu-si doreste un gard care sa imprejmuiasca proprietatea, atragand privirile in orice moment? Pana la urma, orice am spune, gardul reprezinta cartea de vizita, sau mai bine zis, elementul care defineste orice proprietate. De aceea, atunci cand proiectezi o constructie, trebuie sa acorzi o importanta deosebita si modului de integrare a acesteia in mediu si a delimitarii de celelalte proprietati din zona.

Panourile decorative de garduri reprezinta o alegere excelenta pentru amenajari, fiind rezistente in orice conditii de temperatura. Acestea se ridica la standardele pentru care au fost proiectate, atat vara sub soarele puternic si dogoritor, cat si iarna la temperaturile geroase si viscolele puternice de zapada. De altfel, calitatea acestor panouri privind rezistenta in timp, este reflectata de modul in care fac fata intemperiilor naturii si a conditiilor extreme de temperatura.

Panouri pentru gard traforat: elemente decorative pentru infrumusetarea imprejurimilor

Extensia oricarei constructii in exterior, e data de modul in care aceasta se integreaza in mediu prin amenajarea gradinii si prin imprejmuirea proprietatii. Astfel, panourile pentru gard traforat sunt panouri ornamentale, care prezinta o nota de eleganta, fiind realizate cu maiestrie din tabla zincata, prin tehnologii moderne, bazate pe laser. Panourile cu motive traditionale romanesti sunt executate cu gust si rafinament, fiind vopsite in camp electrostatic si zincate termic. Aceasta tehnologie le confera rezistenta la conditii extreme de temperatura. La fel ca si panourile de gard 2D, panourile decorative pot fi executate la comanda, oferind un aspect deosebit proprietatii si resedintei tale. Alaturi de piatra pentru gard realizata dintr-un derivat al marmurei, mai exact o roca de calcar cristalin care straluceste sub razele soarelui, panourile traditionale ofera o nota de originalitate casei si gradinii tale.

De ce sa ne alegi?

Aducem cele mai bune solutii pentru proiectul tau

01

Produse calitative

Piatra provine dintr-o roca speciala denumita Calcar Cristalin avand insertii scliplitoare in prezenta soarelui

02

Personal calificat

Echipa pregatita in orice moment pentru a rezolva cerintele tale

03

Transport

Asiguram cea mai ieftina solutie de transport, in toata tara

04

Suport 24/24

Suntem disponibili pentru orice intrebare

Contacteaza-ne pentru orice intrebare