image

Piatra decorativa gradina

Facem o buna parte din munca clientului pentru ca alegem piatra manual astfel incat clientul sa foloseasca pana la ultima piatra.

Pietrele decorative: elemente deosebite in amenajarea exterioara

O casa frumoasa si ingrijita are nevoie, in egala masura, de o curte frumos organizata, care sa incante atat privirile proprietarului, cat si pe cele ale vizitatorilor. Insa, amenajarea unei gradini este un proces complex, care necesita indemanare si atentie. De aceea, piatra ornamentala pentru gradina este elementul necesar pentru o curte placuta si ordonata!

Spre deosebire de piatra pentru gard, piatra sparta decorativa are dimensiuni mult mai reduse, precum piatra pentru aranjamente albastru-cenusiu de 0.8-1.6 cm. Aceasta provine din Calcar Cristalin, o roca speciala care ofera insertii stralucitoare sub lumina soarelui si accente inchise de culoare sub picaturile ploii. Astfel, pietrisul decorativ creeaza un aspect deosebit in orice gradina.

Piatra decorativa pentru o gradina ingrijita in fiecare anotimp

Pentru a realiza acel aspect ordonat, piatra este sortata manual, proces in timpul caruia fiecare element este atent verificat in ceea ce priveste dimensiunea si culoarea sa. Asadar, poti utiliza fiecare piatra pentru a pune accentul pe o amenajare aparte, specifica numai caminului tau. Trebuie doar sa alegi modelul perfect de piatra decorativa!

De exemplu, daca preferi o amenajare care sa atraga de indata privirea, piatra pentru aranjamente albastru-cenusiu de 3-6 cm este optiunea perfecta, iar daca iti doresti un pietris cat mai fin, pentru a accentua alte elemente de decoratiune, atunci piatra pentru aranjamente albastru-cenusiu de 1-2 cm este exact modelul de care ai nevoie. Oricare ar fi alegerea ta, piatra ornamentala va impresiona mereu prin intermediul aspectului sau elegant si ingrijit! In egala masura, piatra pentru aranjamente scoate in evidenta aspectul placut al arbustilor, al plantelor mici si al florilor, asadar gradina va fi intotdeauna pregatita sa primeasca vizitatori si sa fie admirata!

Piatra decorativa gradina - imagini de la clienti

De ce sa ne alegi?

Aducem cele mai bune solutii pentru proiectul tau

01

Produse calitative

Calcarul Cristalin contine insertii scliplitoare in prezenta soarelui

02

Personal calificat

Echipa pregatita in orice moment pentru a rezolva cerintele tale

03

Transport

Asiguram cea mai ieftina solutie de transport, in toata tara

04

Suport 24/24

Suntem disponibili pentru orice intrebare

Contacteaza-ne pentru orice intrebare