image

Panouri gard zincate 2D

Rotanis – Panouri 2D pentru gard

Panouri bordurate de gard zincat 2D pentru realizarea de amenajari cu piatra concasata

Producem o gama larga de panouri de gard 2D din plasa bordurata zincata cu inaltimi variabile de 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200, 220 sau 240 de cm si cu lungime standard de 2,5 m la preturi excelente. Panourile de gard zincat sau plasa de gard bordurata pot fi realizate la comanda si sunt fabricate din otel zincat termic sau zincat si plastifiat in nuante natur sau gri antracit, fapt ce le confera o rezistenta impresionanta la coroziune in orice climat.

Gardurile de tip panouri din plasa bordurata au ochiuri de 50x200 mm. Panourile bordurate cu 5 mm grosime a sarmei verticale si cu fir dublu orizontal de 6 mm sunt rezistente si constituie o solutie ieftina pentru realizarea imprejmuirilor ca atare sau de tip gabion impreuna cu piatra pentru gard concasata la diverse dimensiuni.

Gardurile bordurate din plasa - o alegere excelenta pentru amenajari pe baza de piatra concasata sau simple

Gardurile panouri din sarma bordurata pot fi folosite la amenajarea imprejmuirilor cu piatra pentru gard albastru-cenusiu sau cu piatra pentru gard multicolor alaturi de diverse sortimente de pietre decorative de diverse dimensiuni si culori. Se pot obtine astfel aranjamente de imprejmuire moderne, elegante si atractive din punct de vedere vizual. Oferta noastra de panouri din plasa din sarma zincata sudata sau gard bordurat este garantata din punctul de vedere al calitatii fabricatiei si al durabilitatii in timp, astfel ca te vei bucura multi ani de imprejmuirile simple sau complexe realizate in proiectele tale.

Panou de gard Drept V2D / Zincat termic / fir 6-5-6 mm

Recomandat pentru garduri de tip gabion sau garduri simple doar din panouri.

H = 80 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm , 240 cm (inaltime variabila)

L = 2.50 m (lungime standard)

Protectie anticoroziva: zincat termic / zincat + plastifiat (Antracit)

Ochiuri: 50x200mm
Grosime sarma: vertical 5 mm, orizontal fir dublu de 6 mm

Culoare disponibila: Natur Zincat sau Gri Antracit

Productie Olandeza:

Contacteaza-ne pentru orice intrebare