image

Panouri plase de gard 2D pentru garduri simple sau garduri gabion

Importam din Olanda si Germania o gama larga de panouri de gard 2D din plasa zincata cu inaltimi variabile de 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm si cu lungime standard de 250 cm la preturi excelente. Panourile de gard sunt fabricate din otel zincat termic dupa sudura (aspect foarte important) fapt ce le confera o rezistenta impresionanta la coroziune in orice climat. Un gard fara mentenanta, calitativ si de lunga durata poate fi construit din panouri dublu fir sau denumirea uzuala plasa pentru gard 2D. Datorita faptului ca firul orizontal de 6 mm este dublat, panourile sunt rezistente si constituie o solutie calitativa pentru realizarea imprejmuirilor ca atare sau de tip gabion, impreuna cu piatra pentru gard concasata la diverse dimensiuni.

Gard bordurat, plasa bordurata – varianta calitativa a acestora este panoul 2D

Gabioanele sau gardurile de tip gabion prezinta o solutie moderna si calitativa daca structura lor este formata din plase cu dublu fir sau panouri 2D. Se evita in general plasa de buzau, plasa sudata, plasa bordurata pentru garduri, deoarece acestea nu confera rezistenta datorita grosimii mici a firelor, a faptului ca nu sunt zincate termic dupa sudura ci inainte de sudura sau doar galvanizate, si datorita aspectului neplacut.

In constructia gabioanelor pot fi utilizate piatra pentru gard albastru-cenusiu sau piatra pentru gard multicolor alaturi de diverse sortimente de pietre decorative de diverse dimensiuni si culori. Se pot obtine astfel aranjamente de imprejmuire moderne, elegante si atractive din punct de vedere vizual, dar mai ales calitative si trainice.

Panou de gard Drept V2D  

6-5-6 mm / 8-6-8 mm

Recomandat pentru garduri de tip gabion sau garduri simple doar din panouri.

H = 63 cm, 83 cm 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm (inaltime variabila)

L = 250 cm (lungime standard)

Protectie anticoroziva: zincat termic / zincat + plastifiat (Antracit)

Ochiuri: 50x200mm
Grosime sarma: 6-5-6 mm / 8-6-8 mm

Culoare disponibila: Natur Zincat sau Gri Antracit/ RAL 7016

Productie Olandeza:

De ce sa ne alegi?

Aducem cele mai bune solutii pentru proiectul tau

01

Livrare rapida*

in functie de produs

02

Ambalare sigura

03

Calitate superioara

produse din Olanda si Germania

Contacteaza-ne pentru orice intrebare